Leaseauto vergelijken

Private Lease of Shortlease

Als u wilt voorkomen dat u een enorme aanbetaling vooraf moet doen en het niet erg vindt of u de auto bezit, kan leasing een optie zijn.

Bij Prijs-vergelijken.com begrijpen we dat het zoeken naar uw nieuwe auto spannend is. Wij willen de beste private lease aanbiedingen voor u vinden en het zo eenvoudig en stressvrij mogelijk maken.

 

Wat is private lease?

Het leasen van een auto is net als het huren van iets anders. Als u een huis of appartement huurt, betaalt u een waarborgsom, dan gebruikt u deze voor een afgesproken periode en betaalt u elke maand een vast bedrag. Zodra het contract afloopt, gaat de woning terug naar de verhuurder.

Hetzelfde geldt voor autoleasing, het is een lange termijn huurovereenkomst, zodat u geen auto hoef te kopen. U kunt de auto gewoon terugbrengen aan het einde van de leaseperiode en een andere auto nemen indien u dit wenst. Eenvoudig en probleemloos!

 

Waarom zou ik ervoor kiezen om een auto te leasen?

Autoleasing is voor veel rijders een aantrekkelijke optie, omdat het u in staat stelt uw volgende auto te financieren met voorspelbare maandelijkse betalingen. U hoeft niet de volledige som van de auto te sparen, u hoeft alleen maar te zorgen dat u het zich kunt veroorloven om de maandelijkse betalingen te betalen. Leasing is de goedkoopste manier om met een gloednieuwe auto te rijden en het biedt aanzienlijke besparingen ten opzichte van de aankoop van een auto.

 

Private lease vergelijken

Prijs-vergelijken.com biedt een aantal geweldige autoleasing deals aan. Scrol hierboven door het enorm aanbod aan persoonlijke leaseauto’s en vraag vandaag nog online om de auto van uw dromen te leasen.

 

Hoe kan ik private lease deals vergelijken?

Voor het kiezen van de juiste lease deal moet u kiezen welke (gloednieuwe) auto u wilt en hoe lang u de auto wilt hebben (2, 3 of 4 jaar). Daarnaast is het belangrijk om de betaling te kiezen die u zich vooraf kunt veroorloven (normaal gesproken 1, 3, 6, 9 of 12 maanden eerste huur) en hoeveel kilometer u denkt dat u zult rijden of wenst te rijden. Op deze manier vindt u vaste maandelijkse betalingen die passen bij uw budget.

 

Shortlease, autolease

Voor de zaak is het mogelijk te kiezen voor een autolease. Wat maar weinig mensen weten is dat je ook kunt gaan voor shortlease. Wat is dit voor een soort lease en wanneer kun je het beste gebruik maken van shortlease?

 

Wat is shortlease?

Autolease is bij de meeste mensen wel bekend. Je huurt dan een auto en je kunt dit zien als een soort lening. De lease wordt vooral veel binnen bedrijven gebruikt, maar ook wel bij particulieren. Shortlease kun je vergelijken met een autolease, alleen dan is de contractduur een stuk korter. Bij een gewone lease is de contractduur vaak drie tot vijf jaar en een shortlease is vaak al mogelijk vanaf een maand. Er zijn steeds meer mensen die kiezen voor shortlease.

 

Wanneer kiezen voor shortlease?

Een shortlease kan voor verschillende situaties een uitkomst bieden. Zo is het bijvoorbeeld erg interessant voor startende ZZP’ers die een wagen nodig hebben voor het werk. Zij moeten eerst uitzoeken of ze wel genoeg opdrachten binnen krijgen en willen niet meteen een groot risico aangaan. Andere ZZP’ers werken veel vanuit huis, maar hebben drukkere periodes (bijvoorbeeld me beurzen) waar wel vervoer voor nodig is. Ook voor bedrijven die tijdelijke krachten in dienst nemen kan de shortlease erg boeiend zijn.

 

Wat kost shortlease?

De maandlasten voor shortlease liggen vaak wel iets hoger dan de tarieven voor een autolease. Hier moet je dus rekening mee houden wanneer je besluit om te kiezen voor shortlease. Wel is het zo dat je niet verplicht wordt om de auto langer te hebben dan dat je hem nodig hebt en daar kun je dan uiteindelijk toch wel weer geld mee besparen. Hoe hoog de kosten precies zijn voor shortlease is natuurlijk geheel afhankelijk van het type auto dat je nodig dient te hebben.

 

Waar moet je op letten?

Bij het zoeken naar een geschikte shortlease, zijn er enkele zaken waar je op dient te letten. Hoeveel moet je bijvoorbeeld extra betalen als je meer kilo’s rijdt dan de norm? En hoe zit het met eventuele schade en diefstal? Lees, net zoals je bij een gewone leaseauto zou doen, de voorwaarden goed door en vergelijk verschillende aanbieders met elkaar. Zo kun je het beste aanbod vinden dat past bij jouw wensen en eisen.

 

Resultaat 1–16 van de 3899 resultaten wordt getoond