Uw mening is geld waard! Doe mee met enquêtes en onderzoekpanels en geef uw mening of feedback.

Ontvang een beloning voor uw deelname aan onderzoeken. Vergelijk enquête websites en ontvang geweldige beloningen oa cadeaukaarten, spaarpunten en geld.

Toluna is een plek waar u kan discussiëren, vragen kan stellen & fijn online polls kan beantwoorden. Een plek waar u kan deelnemen aan leuke & interessante enquêtes. Een plek waar u zich gratis kan opgeven om prijzen te winnen! Waarom aanmelden? Om punten te verdienen die ingeruild kunnen worden voor geld, cadeaubonnen en andere fantastische prijzen! Om producten te testen voor ze op de markt komen. Om antwoorden te krijgen op dringende vragen via de Toluna-gemeenschap. Per onderzoek krijgt u punten. Deze punten zijn in te wisselen voor bonnen van bijvoorbeeld Bol.com, Douglas en de Nationale Tijdschriftenbon.

i-Say is een online-enquête beloningen community aangedreven door Ipsos, een van de grootste en best betalende enquêtes gebaseerde marktonderzoekbedrijven van de hele wereld. Ipsos werkt met ‘s werelds meest vertrouwde merken en bedrijven om hen te helpen met het verbeteren van hun producten en diensten. Dit alles is mogelijk door middel van feedback en meningen van de gemeenschap leden.

Door lid te worden van i-Say, zullen de gegevens van u alleen worden gebruikt voor onderzoeksdoeleinden, zoals vermeld in de Privacy Policy. De inschrijving in de gemeenschap is volledig gratis en aankopen zijn niet nodig.

Opinieland is een wereldwijde gemeenschap die deelneemt aan online marktonderzoek. Vul vragenlijsten in die bedrijven kunnen gebruiken om hun producten te verbeteren. Hiermee verdiend u geld en punten en doet u automatisch mee met de driemaandelijkse prijstrekking.

De panels voor online marktonderzoek zijn eigendom van Survey Sampling International, LLC. Opinieland werkt met marktonderzoekbureaus voor grote en kleine merken over de hele wereld. Daarnaast zijn ze direct verbonden met de fabrikanten van een aantal producten die dagelijks gebruikt worden. Ook werken ze met organisaties van allerlei diensten waar vaak gebruik van wordt gemaakt.

Doe mee aan online onderzoeken waarmee u beloningen en extra prijzen kunt verdienen. Daarnaast steunen u ook goede doelen.