Boekhoudprogramma vergelijken

Met Prijs-vergelijken.com is het gemakkelijk om verschillende boekhoudprogramma’s te vergelijken. We vergelijken scanfunctie voor facturen, automatisch facturen downloaden en de mogelijkheid tot bankkoppeling. Maar ook kunt u vergelijken welke boekhoudprogramma een geïntegreerde BTW aangifte, uren-administratie en/of ledenadministratie heeft.
Om zo optimaal mogelijk de beste boekhoudprogramma voor u te vinden, kan u in de linker kolom opties selecteren die u wenst te hebben.

Welk boekhoudprogramma?

Als het om zaken gaat, is het vanzelfsprekend dat het op orde houden van uw financiën noodzakelijk is.
Niet alleen is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat facturen op tijd worden verzonden en betaald, om te helpen bij het voorspellen van de cashflow, maar ook een gedetailleerde financiële administratie is van cruciaal belang wanneer de fiscus komt kloppen.

Gelukkig is dit veel gemakkelijker dan vroeger. De huidige boekhoudsoftware en factureringspakketten zijn gebouwd voor ondernemers, niet voor accountants, wat betekent dat er geen ingewikkeld jargon is en dat u binnen enkele minuten aan de slag kunt.

Met cloud-gebaseerde diensten kunt u uw bedrijf vanaf elke locatie op verschillende apparaten monitoren. U hoeft zich geen zorgen te maken over back-ups, omdat de provider dat ook voor u zal afhandelen.

Waar moet ik op letten bij het vergelijken van boekhoudprogramma’s?

Met honderden opties, elk met verschillende plannen en functies, kan het selecteren van het beste boekhoudprogramma een langdurig en frustrerend proces zijn.
Er zijn veel functies waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van boekhoudsoftware. U weet dat u facturering nodig hebt, maar hoe zit het met offertes? Tijdregistratie? Aankopen, salarisadministratie, kredietcontrole en meer? Elk pakket heeft zijn eigen mix van functies, en ze zijn niet altijd direct vergelijkbaar. Om het pakket te vinden dat bij u past, hebben we enkele van de beste boekhoudprogramma’s die beschikbaar zijn om u te helpen aan de slag te gaan, vergeleken.